Svjetski dan norma 2017. Natječaj za poster i video

Poštovani,
 
kao što znate, Svjetski dan norma obilježava se svake godine 14. listopada kako bi se odalo priznanje naporima tisuća stručnjaka koji u IEC-u, ISO-u i ITU-u zajednički izrađuju dobrovoljne međunarodne norme utemeljene na konsenzusu. Svjetski dan norma ujedno je i odlična prilika da se šira javnost upozna s važnošću međunarodnih norma u svakodnevnom životu jer one često ostaju neprimijećene, u pozadini.
 
Ove godine putem internetske kampanje u društvenim medijima pozivamo umjetnike iz cijelog svijeta da pošalju poster ili video koji ilustrira temu Svjetskog dana norma.
 
Ovogodišnja je tema Norme pomažu da gradovi postanu pametniji. Od javnosti tražimo da razmisli o tome kako međunarodne norme omogućuju da u gradovima sve i na svakoj razini funkcionira sigurno i glatko – od prijevoza i komunikacijskih tehnologija do gospodarenja otpadom i čišće energije.

Svjetski dan norma 2017.
Norme čine gradove pametnijim 
Poziv za sve kreativce!
Pošaljite poster ili video za Svjetski dan norma 2017. i možete osvojiti 1.500 CHF!

Rokovi za podnošenje prijava:
Poster: 5. lipnja
Video: 14. kolovoza

Pravilima natječaja i specifikacijama kao i promotivnim materijalima možete pristupiti na  mrežnim stranicama World Standards Cooperation
 
Ako imate pitanja ili želite dodatne promotivne materijale, molimo da se obratite Zoë Smart: zsm@iec.ch
 
Srdačan pozdrav,
HZN u suradnji s IEC-ovom službom za komunikacijuHZN e-glasilo 6/2018

Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka). Kao prilog službenomu glasilu nalazi se Oglasnik za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Pročitajte više