EU Industry Days, 8. - 11. veljače 2022.

31.1.2022 10:16:00
Ključ budućnosti: gospodarski ekosustavi Europske unije na putu prema zelenoj i digitalnoj tranziciji

banner

EU Industry Days“ strateški je događaj na razini Europske unije koji se održava svake godine i na kojemu vodeći gospodarstvenici raspravljaju o gospodarskim strategijama šireći bazu znanja europskoga gospodarstva.

Događaj je glavna platforma za rasprave o gospodarskim izazovima i zajednički razvoj prilika i političkih odgovora u dijalogu koji obuhvaća široki raspon dionika.

Cilj je ovogodišnjega događaja, koji se održava u Bruxellesu od 8. do 11. veljače, a odvijat će se u hibridnome obliku, potaknuti rasprave među gospodarskim ekosustavima o njihovoj zelenoj i digitalnoj tranziciji s ciljem jačanja otpornosti gospodarskih subjekata u Europskoj uniji, uključujući mala i srednja poduzeća.

Uključit će i rasprave o tome kako mladi mogu oblikovati budućnost gospodarstva EU-a, u skladu s prijedlogom Europske komisije da 2022. godina bude europska godina mladih. Neke od njih odvijat će se u okviru posebnoga programa za mlade, koji će se baviti nekima od gorućih problema mladih Europljana: društvenom nejednakošću, nezaposlenošću i nesigurnošću radnih mjesta te hitnom potrebom za održivim i društveno odgovornim poslovnim modelima.

PROGRAM 
 
8. VELJAČE:      Zoom-in on EU industrial ecosystems - Spotlight on Tourism ecosystem
 
9. VELJAČE:      EU accelerating the green, digital and resilient transition
 
10. VELJAČE:    Unlocking the future: EU industrial ecosystems on the path to the green and digital transition
 
11. VELJAČE:    Co-creating the green, digital and resilient transition
 
Zanima vas digitalna i zelena tranzicija gospodarskih ekosustava?
Pridružite nam se na #EUIndustryDays od 8. do 11. veljače 2022. – prijave na #EUIndustryDays već su počele!