Obilježavanje europskoga tjedna maloga i srednjega poduzetništva (MSP)

17.9.2014 9:20:00
Hrvatski zavod za norme (HZN) poziva predstavnike malih i srednjih poduzeća (MSP-ova) na predstavljanje nove usluge HZN-a Sustav komentiranja nacrta norma - HZNacrti  koje će se u okviru Europskoga tjedna malog i srednjeg poduzetništva (29. rujna – 5. listopada 2014. godine) održati u Zagrebu 30. rujna u dvorani Slavoljuba Penkale, Ulica grada Vukovara 78.
 


Sustav komentiranja nacrta norma - HZNacrti namijenjen je, prije svega, malim i srednjim poduzećima (MSP) kojima se putem ovog alata olakšava sudjelovanje u aktivnostima nacionalne normizacije i procesu izrade hrvatskih norma (HRN), kao i u oblikovanju hrvatskoga nacionalnog stajališta. Putem sustava HZNacrti korisnici mogu čitati nacrte norma te davati komentare na nacrte putem internetske stranice HZN-a.

Osim predstavljanja nove usluge, sudionici će dobiti informacije o dosadašnjim aktivnostima HZN-a za MSP te će imati priliku posjetiti normoteku, informacijsko-dokumentacijsko središte HZN-a.

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu.

Predviđeno vrijeme trajanja  je dva sata, a svim zainteresiranim sudionicima na raspolaganju su dva termina: od 9 do 11 sati ili od 13 do 15 sati.

Molimo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje i odabrani termin prijave na adresu e-pošte: nacrti@hzn.hr i/ili msp@hzn.hr

Zadnji rok za prijavu je 29. rujna 2014. godine.