Obavijest za korisnike Normoteke i posjetitelje HZN-a

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 28. veljače 2022. godine donio je Odluku o prestanku važenja Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja na virus SARS-COV-2 te posebne sigurnosne mjere obveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zarazne bolesti COVID-19 radi ulaska u prostore javnopravnih tijela koja je stupila na snagu 1. ožujka 2022. godine.

Danom stupanja na snagu ove Odluke prestaje važiti Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja na virus SARS-CoV-2 te posebne sigurnosne mjere obveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zarazne bolesti COVID-19 radi ulaska u prostore javnopravnih tijela (»Narodne novine« broj 121/21 i 10/22).

Tijekom boravka u službenim prostorijama posjetitelji i korisnici normoteke obvezni su i nadalje pridržavati se svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo - nošenje vlastite zaštitne maske za lice, dezinficiranje ruku prije ulaska u prostor kao i održavanje fizičke distance. 
 
Molimo cijenjene korisnike normoteke i kupce koji dolaze u prostore HZN-a, s obzirom da je broj korisnika koji istovremeno mogu boraviti u HZN-u ograničen, da obavezno najave svoj dolazak na e-adrese: normoteka@hzn.hr ili prodaja@hzn.hr 

HZN e-glasilo 3/2024

Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka).

HZN e-glasilo se sastoji od dva (2) dijela: 
1) Osnovnog dijela glasila sa stručnim člancima i obavijestima i, 
2) Oglasnika za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Pročitajte više