Preskočite na glavni sadržaj
HR

Pretplata na Repozitorij hrvatskih norma - HRN4You

Repozitorij hrvatskih norma digitalna je zbirka hrvatskih norma i drugih normativnih dokumenata nastalih kao rezultat normizacijskog procesa u HZN-u. Repozitorij je internetska aplikacija koja trenutačno sadrži više od 54 500 (vrijedećih i povučenih) hrvatskih norma i drugih normativnih dokumenata. Na dokumentima koji su dostupni putem Repozitorija poduzete su mjere zaštite autorskog prava na norme te su dostupni isključivo za čitanje.
 
Repozitorij hrvatskih norma HRN4You namijenjen je članovima strukovnih komora, akademskoj zajednici, organizacijama s većim brojem zaposlenih, strukovnim udrugama i društvima s većim brojem članova, tijelima državne uprave i sličnim organizacijama čiji se članovi ili zaposlenici služe normama u svakodnevnom radu, obavljaju upravne radnje, nadzorno-tehničke poslove uz primjenu norma i sl.
 
Cijene pretplate utvrđene su Cjenikom norma i usluga HZN-a. čl. 5
 

Tehnički zahtjevi za uporabu Repozitorija

Za uporabu internetske aplikacije Repozitorija potrebni su sljedeći (besplatni) programi: Adobe Reader; FileOpen Plugin; noviji internetski preglednik (MS Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox ili Opera)
 
Za izračun cijene pretplate na temelju koje će biti izdani ponuda/predračun, molimo Vas da nam pri slanju upita dostavite sljedeće podatke:
  • naziv tvrtke/ustanove i OIB
  • ime i prezime odgovorne osobe
  • broj korisnika za koje želite pristup Repozitoriju
  • pristup kompletnoj zbirci hrvatskih norma ili normama prema odabranim ICS-ovima
  • vremensko trajanje pretplate (6 mjeseci/1 godina).
Za više informacija o pretplati na Repozitorij hrvatskih norma, kontaktirajte s nama putem e-pošte: e-mail kontakt ili na broj telefona: (01) 610 60 52. Stručni tim HZN-a stoji Vam na raspolaganju ako želite zatražiti prezentaciju naše nove usluge.
 
Više informacija o normama u Repozitoriju te pravima korisnika možete zatražiti putem e-pošte: e-mail kontakt ili na broj telefona: (01) 610 60 51.
HZN e-glasilo 5/2024
Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka). Kao prilog službenomu glasilu nalazi se Oglasnik za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Članovi smo
etsi logo iso logo iec logo cen logo cenelec logo