Dan otvorenih vrata za mikro, male i srednje poduzetnike - 27. lipnja

Povodom obilježavanja Dana mikro, malih i srednjih poduzetnika Hrvatski zavod za norme 27. lipnja 2022. godine organizira Dan otvorenih vrata za mikro, male i srednje poduzetnike. Cilj je ovog događanja informiranje poduzetnika o radu HZN-a i Kontaktne točke za mala i srednja poduzeća, koja je uspostavljena u normoteci HZN-a. Poduzetnici će imati priliku dobiti informacije o normama u njihovu području interesa, moći će pregledavati norme i/ili ih naručiti.

Za sudjelovanje na ovom događanju potrebno je najaviti dolazak e-poštom: normoteka@hzn.hr ili msp@hzn.hr.
 
Povodom Dana otvorenih vrata i obilježavanja 17 godina rada Hrvatskog zavoda za norme, od 27. lipnja do 8. srpnja 2022. godine odobravat će se akcijski popust u iznosu od 20 % za naručene hrvatske normativne dokumente.
 
Akcijski popust zbraja se s redovitim popustima navedenim u važećem Cjeniku normativnih dokumenata i publikacija, pa se za neke kategorije kupaca može ostvariti popust i do 70 %.


MSME day 2022Održivi razvoj - Životna školaGlobalni ciljevi održivog razvoja UN-a – LORA – laboratorij održivog razvoja

HZN e-glasilo 10/2023

Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka). Kao prilog službenomu glasilu nalazi se Oglasnik za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Pročitajte više