CEN i CENELEC na mrežnoj stranici objavili pozitivan primjer iz HZN-a - članak o studentima, normizaciji i novim vještinama

Na CEN-CENELEC-ovoj mrežnoj stranici objavljen je članak "Why is standardization important to students? A positive example from Croatia". Članak je pripremljen kao prijevod članka objavljenog u HZN e-glasilu br.2/2023 EUROPSKA GODINA VJEŠTINA - STUDENTI, NORMIZACIJA I NOVE VJEŠTINE: Zašto je studentima važna normizacija?

Ovaj HZN-ov članak dio je CEN/CENELEC-ova niza posvećenog europskoj godini vještina. Nizom intervjua sa stručnjacima za normizaciju, ostalim stručnjacima i poslovnim liderima iz različitih sredina istražit ćemo tijekom godine interakciju između inovacija, vještina i normizacije u nekim od najbitnijih sektora za dugoročnu konkurentnost Europe. 
 
Prvu epizodu niza možete pronaći ovdje.HZN e-glasilo 10/2023

Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka). Kao prilog službenomu glasilu nalazi se Oglasnik za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Pročitajte više