Hrvatski zavod za norme podržava 21. hrvatski seminar o tlačnoj opremi

Hrvatski zavod za norme s ponosom podržava 21. hrvatski seminar o tlačnoj opremi koji će se održati 23. svibnja 2024. u Kongresnom centru Antunović u Zagrebu.



Hrvatski zavod za norme tradicionalno je partner seminara pružajući stručnu podršku i doprinoseći razvoju normativnih okvira u području opreme pod tlakom. Nastavak ove dugogodišnje suradnje ističe predanost HZN-a unaprjeđenju sigurnosti i kvalitete opreme pod tlakom u Hrvatskoj.
 
Seminar je ključan događaj za stručnjake u području opreme pod tlakom te predstavlja važnu platformu za razmjenu znanja i iskustva.
 
Već više od dva desetljeća na ovome se seminaru okupljaju stručnjaci iz različitih sektora industrije kako bi raspravljali o najnovijim trendovima, normama i praksama u industriji opreme pod tlakom. Sudionici će imati priliku ostvariti sedam bodova u području stručnog usavršavanja, od čega četiri za regulativu, što naglašava važnost kontinuiranog obrazovanja u ovome području.
 
Za dodatne informacije o seminaru, molimo posjetite službenu mrežnu stranicu na poveznici https://www.energetika-marketing.hr/tlacna-oprema/hr/pocetna/.

HZN e-glasilo 4/2024

Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka).

HZN e-glasilo se sastoji od dva (2) dijela: 
1) Osnovnog dijela glasila sa stručnim člancima i obavijestima i, 
2) Oglasnika za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Pročitajte više