Preskočite na glavni sadržaj
HR

VAŽNA OBAVIJEST KORISNICIMA VEZANO UZ PANDEMIJU VIRUSA COVID-19

16.03.2020.
Poštovani,
S obzirom na novonastalu okolnost epidemijskog i pandemijskog širenja bolesti COVID – 19 sukladno uputama Vlade RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Hrvatski zavod za norme - HZN (u daljnjem tekstu: Zavod) poduzima potrebne mjere u praćenju razvoja situacije i sprečavanju širenja zaraze.
 
Zbog gore navedenoga obavještavamo članove HZN/TO-a, korisnike Normoteke i Odsjeka prodaje i marketinga o odgodi fizičkih sastanaka i privremenoj obustavi izravnog rada s korisnicima.
 
Zavod do daljnjeg nastavlja poslovati i komunicirati s korisnicima, ali u svrhu sigurnijeg poslovanja preporučujemo našim cijenjenim korisnicima da sa Zavodom komuniciraju telefonski i/ili putem elektroničke pošte. 
 
Napominjemo slijedeće:
- svi fizički zakazani sastanci HZN/TO-a se odgađaju,
- narudžbe norma će se slati poštom bez naknade,
- upiti će se rješavati putem telefona ili elektroničke pošte.
 
Ovom mjerom HZN želi ukloniti moguće negativne posljedice koje trenutna zdravstvena situacija u RH može imati za sve naše zaposlenike, članove i korisnike.
 
Ova mjera ostaje na snazi do opoziva.
 
HZN e-glasilo 5/2024
Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka). Kao prilog službenomu glasilu nalazi se Oglasnik za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Članovi smo
etsi logo iso logo iec logo cen logo cenelec logo